×
Kunena 5.1.18 Released (30 Jun 2020)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.18 [K 5.1.18] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.

Question Error "Package Install: There was an error installing an extension: kunena_media_v3.0.7.zip"

More
5 years 3 months ago #1 by alfann
Hi,

I wanted to install Kunena forum, but when I installed the package from this page:
www.kunena.org/download

It shows me this error:
Package Install: There was an error installing an extension: kunena_media_v3.0.7.zip


Could you please help me to install it?


Please see the attachment as well.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #2 by rich

Warning copy file failed

It seems to be a rights problem. Go in backend to "System > System Information > Directory Permissions" and check if all dir are writable,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #3 by alfann
Unfortunately all of the folders in System > System Information > Directory Permissions are writable.

See the attachment please!


Thanks for your reply.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #4 by xillibit
Hello,

Try to clean cache befor to try a new time

If the directory permissions are ok you need to check that the directory are right set for apache to let joomla! write in directories

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #5 by alfann
Hi,

Thanks for your reply.

Unfortunately, everything is similar without any improvements.

I cleaned the cache then re-install, and check the path and found them true. I don't think that there is issue with the path or permissions, because I installed other extensions and they are OK.


The output is attached in the figure.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #6 by rich
It's a Joomla test-installation in the subfolder New? Please download Kunena and try it via the Joomla upload-installer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago - 5 years 3 months ago #7 by alfann
Yes, Joomla is installed in New folder.

I did the installation from both either install from URL or install from Upload package file. The same result!

Really strange :(


Any solution please!
Last edit: 5 years 3 months ago by alfann.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #8 by rich
Exists the install problem only with Kunena or also with other extensions?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #9 by alfann

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #10 by xillibit
Do-you have a dedicated server or a shared server ? Are-you using components like admin tools ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.119 seconds