Kunena 6.2.4 Released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.2.4 [K 6.2.4] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.3.x/4.4.x/5.0.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.1 / K 6.2 and issues discovered during the last development stages of K 6.2

Please Read This First:

This is a community-driven self-help category to ask questions about designing or developing your own Kunena template. Please be aware that there are rules that apply to topics posted in this category:

Do not use this category for:
  • asking questions about how to make simple changes to a template designed by the Kunena project team (use K 3.0 Templates instead);
  • advertising your own template designs.

Topics that do not meet the above guidelines may be removed without notice.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Solved kunena 5.2.x wont work after updating template

More
2 years 6 months ago #1 by [email protected]
Hello, i am having issues with kunena not working. I was using a Gantry 5 based template earlier. and Kunena was working fine here. After few issues my earlier template, i moved to shaper_helixultimate template. Ever since then kunena won't wort work for me.

Please advise. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 6 months ago #2 by [email protected]
I am good now. I installed new kunena template and got it working. Not sure why the default delivered kunena template won't work.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 6 months ago #3 by [email protected]
If I use kunena a delivered template, it is messing up my site template. Like dis-orienting my headers by making the header bar big, and shrinking the page.. am I missing any setting here?
 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.360 seconds