×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (24 Sep 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× Please Read This First:

This is a community-driven self-help category to ask questions about designing or developing your own Kunena template. Please be aware that there are rules that apply to topics posted in this category:

Do not use this category for:
  • asking questions about how to make simple changes to a template designed by the Kunena project team (use K 3.0 Templates instead);
  • advertising your own template designs.

Topics that do not meet the above guidelines may be removed without notice.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Solved CSS failure ?

More
4 months 3 weeks ago - 4 months 3 weeks ago #1 by pacobobo
CSS failure ? was created by pacobobo
Today I installed the new free package of Kunena pkg_kunena_v5.1.16_2020-03-17 over my existing version 3.0.7 Codename: Galah.

The installation process finished successful but the Kunena forum did not show up correctly, please look at the attachment for a screenshot.

Probably something wrong with the CSS files? I can't figure out what I did wrong, please help!

Thanks in advance
Pacobobo
Attachments:
Last edit: 4 months 3 weeks ago by pacobobo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 3 weeks ago #2 by rich
Replied by rich on topic CSS failure ?
Go in the backend to Kunena -> Templates -> Crypsis -> (tab) Advanced and choose Load bootstrap css.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 3 weeks ago #3 by pacobobo
Replied by pacobobo on topic CSS failure ?
Hi Rich,
Thanks very much for your answer, it solved my problem!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.338 seconds