×
Kunena 5.1.12.1 Released - Security release (22 Apr 2019)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.12.1 [K 5.1.12.1] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1. This is a security release.

× Please Read This First:

This is a community-driven self-help category to ask questions about designing or developing your own Kunena template. Please be aware that there are rules that apply to topics posted in this category:

Do not use this category for:
  • asking questions about how to make simple changes to a template designed by the Kunena project team (use K 3.0 Templates instead);
  • advertising your own template designs.

Topics that do not meet the above guidelines may be removed without notice.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Solved Layout issue

More
1 month 6 days ago - 1 month 6 days ago #1 by chris72a
Layout issue was created by chris72a
Hi All, just setting up a new site latest joomla, latest kunena just about finished but having an issue when replying to a topic I see all this extra what looks like modal's come up on the top of the page. I am currently using blue eagle 5 template but have tried default Kunena and Default Joomla templates but I get the same thing. Does anyone have any idea how to rectify this. Have attached image of what it looks like. Many Thanks
Chris.


Attachments:
Last edit: 1 month 6 days ago by chris72a.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 5 days ago #2 by chris72a
Replied by chris72a on topic Layout issue
Hi all, sorted I wasn't loading bootstrap with my template.

Cheers
Chris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 4 days ago #3 by 9themestore
Replied by 9themestore on topic Layout issue
Yes, The default template works with Bootstrap 2 and Bootstrap 3. You must load Bootstrap framework in your site.

- Please provide your site url if it has been lived.
- Please share tip if it worked fine with you.
- Don't be shy about using the "Thanks" button below if you found my comment helpful :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.099 seconds