×
Migration of kunena.org to Joomla! 4.x and Kunena 6.x on 30 january on evening (Yesterday)

Tomorrow 30. January we will carry out the migration to Joomla 4.x and Kunena 6.x. So we will starting to be offline at 19h00 UTC until 23h00 UTC.

× Please Read This First:

This is a community-driven self-help category to ask questions about designing or developing your own Kunena template. Please be aware that there are rules that apply to topics posted in this category:

Do not use this category for:
  • asking questions about how to make simple changes to a template designed by the Kunena project team (use K 3.0 Templates instead);
  • advertising your own template designs.

Topics that do not meet the above guidelines may be removed without notice.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Solved broken layout after update to K5.1.1

More
4 years 6 months ago #1 by carsten888
On Joomla 3.8.8
with default template Crypsis 5.1.1



the rest of the site looks fine, just kunena looks broken.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 6 months ago #2 by 810
Looks like your template has not bootstrap.

Backend - kunena - templates - crypsis - enable "Load bootstrap"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 6 months ago #3 by carsten888
yep. Thank you. That fixes the forum layout (and breaks other layout, but I will work around that).

solved!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.044 seconds