×
Kunena 5.2 RC 1 Released (Yesterday)

The Kunena team is thrilled to announce the first public release candidate of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 RC1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× Please Read This First:

This is a community-driven self-help category to ask questions about designing or developing your own Kunena template. Please be aware that there are rules that apply to topics posted in this category:

Do not use this category for:
  • asking questions about how to make simple changes to a template designed by the Kunena project team (use K 3.0 Templates instead);
  • advertising your own template designs.

Topics that do not meet the above guidelines may be removed without notice.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Solved [Solved]blue_eagle5 and bootstrap

More
3 years 6 months ago - 3 years 4 months ago #1 by rotor
Hi

I have a problem with Kunena templates on my site.

My problem is that my site template uses a pop-up for messages as well the login form. Crypsis and Crypsis3 both use Bootstrap3 (I think) and get the colours from the site template - it looks crap as well as the Forum msg editor doesnt load properly either - no buttons.

So I thought I'd use blue_eagle5. This looks great and I like it! BUT when I use this the site pop-up msg box goes wonky - it works but it stretches down to the bottom of the page as the site template uses Bootstrap3 while blue_eagle5 uses Bootstrap2 !

Anyone?

Attachments:
Last edit: 3 years 4 months ago by rotor.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 4 months ago - 3 years 4 months ago #2 by rotor
Replied by rotor on topic blue_eagle5 and bootstrap
Ok here's the answer to all here that either couldn't be bothered or plain "I dont know"

The site template is bootstrap 3 and this template is bootstrap 2

My fault . . . . but I hadn't been aware of this . . . . thus the question (that no one could answer) probably too sozzled . . . .
Last edit: 3 years 4 months ago by rotor.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 4 months ago #3 by rich
Replied by rich on topic blue_eagle5 and bootstrap

thus the question (that no one could answer) probably too sozzled . . . .

I'm sorry, maybe I had overlooked it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.289 seconds