Kunena 6.0.8 Released (17 Jan 2023)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.0.8 [K 6.0.8] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.2.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.0 and issues discovered during the development stages of K 6.0.

Question 404 Error when deleting topics

More
11 years 2 months ago #1 by Earthson
I am getting a 404 error when I try to Delete a topic in the forum. I am logged in as SuperAdmin, running latest version of Joomla 1.7 and Kunena.

I get this error: (404 - Component Not Found ( www.samplesite.com/j17/Welcome-Mat/index.php )

The same happens for any of the commands in the drop down menu: delete, permanently delete, move, restore.

Any ideas? I'm pretty close to taking my site live, and this has me freaked out :sick:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #2 by xillibit
Hello,

Can-you put here please the kunena report configuration settings ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #3 by Earthson
Is this better?

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 128M | Max file upload: 8M

This message contains confidential information

Joomla default template details : ja_social | author: JoomlArt.com | version: 1.2.0 | creationdate: September 2011

Kunena default template details : ja_social | author: JoomlArt | version: 1.7 | creationdate: 2011-05-07

Kunena version detailled: Installed version: 1.7.1 | Build: 5162 | Version name: UnderUret | Kunena detailled configuration:

Warning: Spoiler!

Third-party components: AlphaUserPoints 1.6.4 | Jomsocial 2.4.0

Third-party SEF components: sh404sef: The file doesn't exist sh404sef.xml !

Plugins: System - Mootools Upgrade: Disabled | System - Mootools12: Disabled | My Kunena Forum Posts 1.6.4 | Kunena Groups 1.6.4

Modules: Kunena Latest 1.6.4 | Kunena Stats 1.6.4 | Kunena Login 1.6.4 | Kunena Search 1.6.4

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #4 by sozzled
Please upgrade your Kunena add-ons to the latest versions. This may be why you are having problems.

Do you have sh404SEF installed. This is another major cause of problems if sh404SEF is not properly installed or configured. That's something else you might need to investigate.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago - 11 years 2 months ago #5 by Earthson
Oops - I missed those modules/plugins when I updated. I assumed they would all update together with the component. anyway, here are the new config settings. Also, I've attached an image of my sh404sef setting for Kunena. SH404sef says that it supports Kunena natively...so I'm not sure why there would be a problem

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 128M | Max file upload: 8M

This message contains confidential information

Joomla default template details : ja_social | author: JoomlArt.com | version: 1.2.0 | creationdate: September 2011

Kunena default template details : ja_social | author: JoomlArt | version: 1.7 | creationdate: 2011-05-07

Kunena version detailled: Installed version: 1.7.1 | Build: 5162 | Version name: UnderUret | Kunena detailled configuration:

Warning: Spoiler!

Third-party components: AlphaUserPoints 1.6.4 | Jomsocial 2.4.0

Third-party SEF components: sh404sef: The file doesn't exist sh404sef.xml !

Plugins: System - Mootools Upgrade: Disabled | System - Mootools12: Disabled | Kunena Search 1.7.1 | My Kunena Forum Menu 1.7.1 | My Kunena Forum Posts 1.7.1 | Kunena Groups 1.7.1

Modules: Kunena Latest 1.7.1 | Kunena Stats 1.7.1 | Kunena Login 1.7.1 | Kunena Search 1.7.1


[IMG
Last edit: 11 years 2 months ago by Earthson.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #6 by sozzled
And what happens if you disable sh404SEF for Kunena pages?
The following user(s) said Thank You: Earthson

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #7 by Earthson
Yes, that was the problem. I switched URL Handling to Simple Encoding, and it worked. Unfortunate that I won't be able to leave it on, but who really cares?! ;) Thanks for your help!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.303 seconds