×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (Yesterday)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× This section is for questions directly related to the procedure for installing Kunena for the first time or upgrading from an older version of Kunena.

Use this category:
  • to ask how to install or upgrade; or
  • if you encountered problems during the installation or upgrade procedure.

Use a different category to ask questions about problems that you may be having after you successfully installed or upgraded the currently supported version. If you are unsure what is the current supported version of Kunena, please go to the download page.

Question Rendering Error in layout Widget/Menu

More
1 year 2 months ago #1 by mikekiy
Hi, I have seen a couple of forum posts on this issue, but I haven't been able to fix it looking through the forums.

Could someone please advise how to deal with :

Rendering Error in layout Widget/Menu: Call to undefined function funcTagBuilder(). Please enable debug mode for more information.

Seems to skew the layout.

Thanks

( www.reigateshooting.club/forum.html )

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 1 month ago #2 by rich
As far as I know, this problem exists only with Artisteer or Themler templates. Maybe it's better if you ask in their support forum for a solution.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 1 week ago #3 by hjw
Upgrading to the latest Kunena version, gave the same problems for me. You probably don't need it anymore, but for all those others who still have the problem
The fix is:
in template_name\html\mod_menu\default_component.php
Add the line
require_once dirname(dirname(dirname(__FILE__))) . DIRECTORY_SEPARATOR . 'functions.php';
just after the line with defined ('_JEXEC')

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.101 seconds