×
Kunena 5.1.2 Released - Security Release (15 Jul 2018)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.2 [K 5.1.2] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.8.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1. This is a Security release.

× This section is for questions directly related to the procedure for installing Kunena for the first time or upgrading from an older version of Kunena.

Use this category:
  • to ask how to install or upgrade; or
  • if you encountered problems during the installation or upgrade procedure.

Use a different category to ask questions about problems that you may be having after you successfully installed or upgraded the currently supported version. If you are unsure what is the current supported version of Kunena, please go to the download page.

Solved Move from test.abc.de to abc.de

More
2 months 5 days ago #1 by BansheeHelicopters
Hello,

I have updated an existing Joomla installation with installed kunena modul to version 3.8.7 with kunena 5.0.14. Everything went fine.

I did this on a copy of the "live" site. After putting back to live system, I now get the error message when I try to open the Forum which says:
"0 - load error: failed to find /xyz/test.abc.de/components/com_kunena/template/blue_eagle5/assets/less/blue_eagle5.less".

So my question is how i can arrange kunena to use the right path which would be something like "/xyz/abc.de/components/com_kunena/template/blue_eagle5/assets/less/blue_eagle5.less"?

I hope I have described the problem in an understandable way?

By the way: In the backend Kunena modul is running fine, only the path problem exists. Is it useful to install Kunena 5.0.14 modul again over the existing version? An second installation of the template didn’t help.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 5 days ago #2 by 810
Replied by 810 on topic Move from test.abc.de to abc.de
The only thing you need to do, is clean joomla cache.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 5 days ago #3 by BansheeHelicopters
Thank you! Everything is fine now.:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.103 seconds