×
Kunena 5.1.6.1 Released - Security Release (09 Nov 2018)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.6 [K 5.1.6] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1. This is a Security release.

K5.1.6.1 is a install update.

× This section is for questions directly related to the procedure for installing Kunena for the first time or upgrading from an older version of Kunena.

Use this category:
  • to ask how to install or upgrade; or
  • if you encountered problems during the installation or upgrade procedure.

Use a different category to ask questions about problems that you may be having after you successfully installed or upgraded the currently supported version. If you are unsure what is the current supported version of Kunena, please go to the download page.

Question Kunena Forum Looking at Wrong Drive

More
1 year 1 month ago #1 by n1kki6
I have an issue with my kunena install looking at the wrong installation drive. My websites are installed on a U: drive but kunena is giving me an error looking for templates on teh C: drive.

load error: failed to find C:\inetpub\wwwroot\2020/components/com_kunena/template/crypsis/assets/less/crypsis.less

I am using on version 5.0.5. At the moment I can't update to 5.0.11. All of my sites in IIS are defaulted to the U:

My current path is U:\wwwroot\current\2020

Any idea? I search teh DB and the site for any hardcoded references to the C: drive and can't find anything.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 1 month ago #2 by 810
we have no hard code c:

This error means you haven't set the correct configuration on you local host.
Check the iis settings.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 1 month ago - 1 year 1 month ago #3 by n1kki6
Thanks. I will keep digging. The actual joomla website and install are all working. Is their any code the reference a root server path not relative to the core joomla install?
The IIS bindings are all pointing to U including the localhost default.
I will keep digging.

It could also be an issue with my php config.

Thanks,
Mike
Last edit: 1 year 1 month ago by n1kki6.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.082 seconds