×
Kunena 5.1.4 Released and Blue Eagle 1.5.1 (Yesterday)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.4 [K 5.1.4] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.8.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1. This is a maintenance release.

× This section is for questions directly related to the procedure for installing Kunena for the first time or upgrading from an older version of Kunena.

Use this category:
  • to ask how to install or upgrade; or
  • if you encountered problems during the installation or upgrade procedure.

Use a different category to ask questions about problems that you may be having after you successfully installed or upgraded the currently supported version. If you are unsure what is the current supported version of Kunena, please go to the download page.

Question Problems after updating from older V4 to newest version.

More
1 year 9 months ago - 1 year 9 months ago #1 by MaydayJoey
So I was running the older forum theme/design and because of all the security updates with Joomla!.

So after I did the update the user side works fine, people can log in, post etc.

BUT, I cannot change the theme and uploading images is set to .1Mb, I adjust this (say to 10Mb and a couple other items on the admin panel save, exit and go back and verify the changes are still there. Go and attempt to upload and image, still the same .1MB.

So I change a few other things and I noticed even though I see the changes in the admin panel I don't see them on the forum with the exception to turning off the avatar bubble option which I did in the very beginning.

Also, another thing I can't change is the Theme, It shows two available but when I change it the radio reverts back to the original.


I will mention I do have Community Builder installed.

Joomla! 3.6.4
Kunena: 5.0.3
CB: 2.0.15
Last edit: 1 year 9 months ago by MaydayJoey.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 9 months ago #2 by rich
Maybe there was problems during the installation. Please install Kunena again but try the install method from url (currently Kunena 5.0.4.1 is up to date).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.068 seconds