×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (24 Sep 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

Solved Forum shows index but category posts not showing

More
1 year 5 months ago #1 by hayden
This is so odd. I have been fully thru all the config settings and I can seem to solve this one. Our forum is showing the index of categories and then when I click on a given category, which all have many posts within, the category presents empty. The primary settings are:
Forum = registered
Menu link = registered
Categories = public

If you want to see the site, then please log in with:
username= test
password=test1234

www.IPYOA.com
click FORUM after login

Thank you for any ideas and help.

Hayden

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 5 months ago #2 by rich
The mistake you have described, I can not reproduce, only your page loads slow. But I see this error on your page:

Please check your Joomla menus: Default Menu Item in Entry Page is not pointing to Kunena.

It seems, that your menu items are not correct configured. Please read this: docs.kunena.org/en/troubleshooting/menu-issues

Menu link = registered
Categories = public

Which menu links? It seems not be logical, when the categories are public but the menu links only for registered.

f you have more questions, please add a configuration report. docs.kunena.org/en/faq/configuration-report

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 5 months ago #3 by hayden
Rich:
Thank you for your reply and your help. Sorry for the slow reply we are in the Carribean and internet on off.

We remade the menu links and refreshed the kunena menu and that did seem to help. I think you bumped into it as we fixe if.

I will review the document you sent on kunena menu work. Thank you for your help.

Hayden
www.IPYOA.com

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.078 seconds