×
Kunena 5.1.15 Released (27 Oct 2019)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.15 [K 5.1.15] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.

Solved Dynamic image URLs not working

More
10 months 5 days ago - 10 months 5 days ago #1 by tcn
This message contains confidential information

Database collation check: ✔ The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 245M | Max file upload: 32M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Joomla default template details : astroid_template_zero | author: JoomDev | version: 2.0.2 | creationdate: Nov 2018

Kunena default template details : Crypsisb3 | author: Kunena Team | version: 5.1.8 | creationdate: 2018-12-30

Kunena template params:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Kunena version detailed: Kunena 5.1.8 | 2018-12-30 [ Janus ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Third-party components: UddeIM 4.0

Third-party SEF components: None

Plugins: None

Modules: None





We are busy setting up Kunena ahead of a migration and discovered that dynamic image URLs are not rendered correctly.

The following URL will show an image when accessed directly, but using it inside the tag just displays the URL, not the actual image. https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/46350427_2142584302660570_4005573228524208128_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent-ams3-1.xx&oh=73a302c53d3a8a9e24819180627b88b0&oe=5D0068B4 Is that a setting somewhere, that I haven't discovered yet? Or is it a bug in Kunena?[img] tag just displays the URL, not the actual image.

scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/46...627b88b0&oe=5D0068B4

Is that a setting somewhere, that I haven't discovered yet? Or is it a bug in Kunena?
Last edit: 10 months 5 days ago by tcn. Reason: Configuration posted below message was messed up

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 months 5 days ago #2 by rich
Replied by rich on topic Dynamic image URLs not working

Is that a setting somewhere, that I haven't discovered yet? Or is it a bug in Kunena?


Go to the configuration (tab BBCode) and choose at "Display Images With Non-standard File Extensions = Images"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 months 2 days ago #3 by tcn
Replied by tcn on topic Dynamic image URLs not working

rich wrote: Go to the configuration (tab BBCode) and choose at "Display Images With Non-standard File Extensions = Images"


Thanks a lot! That solved it. I'm experiencing a kind of photokeratitis . Have been through all settings way too often and extensively... B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.101 seconds