×
Kunena 5.1.15 Released (27 Oct 2019)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.15 [K 5.1.15] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.

Solved remove the search box

More
10 months 5 days ago - 10 months 5 days ago #1 by corentin51
Hi,

I would like to completely remove the search box in my kunena forum.

Because it is not working. The search is working but when I click on the link title,I have an error 404 page, "article unfindable" because something is missing in the URL.

that is the url of a post :
/index.php/kunena-2019-01-22/questions-generales/7-test1

The url when I click on the post after searching it and clicking on the title link:
/index.php/questions-generales/7-test1#12

I am using the Crypsis (5.1.8) template. And I can't find any "searchbox" in the css files of this template...

-Corentin
Last edit: 10 months 5 days ago by corentin51.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 months 5 days ago #2 by rich
Replied by rich on topic remove the search box
Try this code in your Crypsis custom.less

input.input-medium.search-query, .form-search .input-append .btn {
    display: none;
}

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 months 4 days ago - 10 months 4 days ago #3 by corentin51
Replied by corentin51 on topic remove the search box
So I used your link and inserted your code into custom.less,
it didn't work

To be honest deleting it because it doesn't work isn't very brave, do you have any idea why it is not working with the instructions I wrote on the post ?
Last edit: 10 months 4 days ago by corentin51.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 months 4 days ago - 10 months 4 days ago #4 by corentin51
Replied by corentin51 on topic remove the search box
Nevermind, problem solved, the search had the wrong path and I found how to change it in the joomla backend.
It's now working perfectly.
Last edit: 10 months 4 days ago by corentin51.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.091 seconds