×
Blue Eagle (1.5.0) for K5.1 is released (20 Jul 2018)

Please update the Kunena Blue Eagle to 1.5.0 if you use Kunena 5.1.
We made several bug fixes and improvements. Also Blue Eagle has now all the features from Crypsis.
Download: www.kunena.org/download/templates/category/blue-eagle-5

Solved Once again a question about updating

More
4 months 2 weeks ago - 4 months 2 weeks ago #1 by balo2109
Hi folks,
i´m pretty sure this question was asked already, but the search didn´t really help.

I would like to update from 4.x to 5.x on my joomla site.

Simple question: Is this the right way to do it?
Download the latest version from the Kunena website as a zipped file.
"Install" the new version using the joomla installer to upload the zip file.

This works, without corrupting my catagories, post, users etc?

Some help is much appreciated.

Greetings

Michael
Last edit: 4 months 2 weeks ago by balo2109.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 2 weeks ago #2 by rich

This works, without corrupting my catagories, post, users etc?

Yes, everything remains, but we still recommend a complete backup, errors could always happen. In Kunena 5.0 is removed the template Blue Eagle, maybe you must also adjust the style. Therefore you should test it previously on a test page.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 2 weeks ago #3 by balo2109
Great
Thx, Rich

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 2 weeks ago #4 by balo2109
So, now i updated the forum more or less successful, which means, the site is running, i can see the topics and so on.
But my template is all messed up.
Since i had no other choice, i changed the default template to "crypsis".
I can´t see the Kunena menue anymore and got some entries twice.
Please, i need some help on this. What kind of setting do i have to choose?

Greetings,

Mike

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 2 weeks ago #5 by rich

I can´t see the Kunena menue anymore

Please read this doc: docs.kunena.org/en/troubleshooting/menu-issues

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 2 weeks ago #6 by balo2109
thx for your reply Rich.

I was already able to sort it out.
So my problem is solved.
Agaimn, thanks for your support.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.075 seconds