×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (24 Sep 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

Solved Cant get Polls or other modals to show HAVE READ DOCS

More
2 years 9 months ago - 2 years 9 months ago #1 by benign01
I have read the docs! Basically whilst i have the poll icon available, something is preventing the modal window from opening. same with image link etc
How do i find what is blocking modal windows. debug shows nothing
This is my url www.birminghamgoldcompany.co.uk/forum2

Here is my report config

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 128M | Max file upload: 8M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : protostarplus | author: Maarten Blokdijk | version: 1.0 | creationdate: 04/13/2016

Kunena default template details : Crypsis | author: Kunena Team | version: 5.0.12 | creationdate: 2017-11-24

Kunena template params:

Warning: Spoiler!

Kunena version detailed: Kunena 5.0.12 | 2017-11-24 [ Linsang ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: AltaUserPoints 1.1.11

Third-party SEF components: None

Plugins: None

Modules: None


Site template i use is protostarplus
In fact no
Last edit: 2 years 9 months ago by benign01.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 9 months ago - 2 years 9 months ago #2 by benign01
Enabled Jquery Easy and can now get modal BUT completing modal does not achieve anything ie poll does not show
ie I complete poll modal press "Add" but nothing is added

THIS WORKED... THANKS MOD

1. click on button New Topic
2. enter a topic title and text
3. click on poll symbol and enter your poll options
4. click on add button (it goes back to the editor)
5. now click on the submit button to save the message
Last edit: 2 years 9 months ago by benign01.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 9 months ago #3 by rich

BUT completing modal does not achieve anything ie poll does not show
ie I complete poll modal press "Add" but nothing is added

Thank you, I've have added a hint. docs.kunena.org/en/faq/polls

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.110 seconds