×
Kunena 5.1.6.1 Released - Security Release (09 Nov 2018)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.6 [K 5.1.6] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1. This is a Security release.

K5.1.6.1 is a install update.

Solved Bad quality of avatar

More
1 year 6 months ago - 1 year 6 months ago #1 by tomsson
Hi

How to make better quality of avatars?
Attachments:
Last edit: 1 year 6 months ago by tomsson.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #2 by rich
Replied by rich on topic Bad quality of avatar
You use the Community Builder? Please see here: www.kunena.org/forum/general-questions-a...lurred-profile-image

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 5 months ago #3 by djangothebest
Replied by djangothebest on topic Bad quality of avatar
Hello,

I have exactly the same issue.

But still not able to fix the problem. Even with the linked topic.
Can anyone help me please.

THX

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 5 months ago #4 by rich
Replied by rich on topic Bad quality of avatar

But still not able to fix the problem. Even with the linked topic.

If you have changed the thumbnail size, you must upload the avatar again.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 5 months ago #5 by djangothebest
Replied by djangothebest on topic Bad quality of avatar
I did, but the quallity in a forums topic is still bad :-(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 5 months ago #6 by djangothebest
Replied by djangothebest on topic Bad quality of avatar
Solved.

I changed the settings in the CB Configuration-Avatar several times and now I found a setting which works for me.
I set the standard max size for the picture to 300 and the standard max size for the preview picture to 150.
If I change the preview picture size back to the default value of 86x60 I have again the problem with the bad quality.

So, as I said, the above setting works for me.

Thx for your support.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.408 seconds