Kunena 6.2.4 Released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.2.4 [K 6.2.4] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.3.x/4.4.x/5.0.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.1 / K 6.2 and issues discovered during the last development stages of K 6.2

Solved Topic icon and Boardcode view

More
7 years 7 months ago #1 by katas
Kunena 4.0.11
Hi. Maybe you can help me=). Why Topic icon and Boardcode view incorrect
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #2 by 9themestore
Hi katas,

Open the template.css file in your active joomla template and paste below CSS rules to the bottom of file.
Code:
body #Kunena #kpost-topicicons input { display: inline-block; } body #Kunena #kpost-topicicons img { display: inline-block; vertical-align: middle; } body #Kunena #smilie img { display: inline-block; }

Hope this helps

- Please provide your site url if it has been lived.
- Please share tip if it worked fine with you.
- Don't be shy about using the "Thanks" button below if you found my comment helpful :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #3 by katas
Replied by katas on topic Topic icon and Boardcode view
Sorry, but it isn.t help=( site url partymania.by/forum/ I paste your code at .../templates/j-directory/css , right?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #4 by 9themestore
Please send me a test account to the [email protected] email box. I need that account to view your error page.

- Please provide your site url if it has been lived.
- Please share tip if it worked fine with you.
- Don't be shy about using the "Thanks" button below if you found my comment helpful :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #5 by katas
Replied by katas on topic Topic icon and Boardcode view
Is it possible, that the problem is in browser? At IE it's ok, but I test forum at amigo and yandex browsers. P/s/ Your's forum open correct in them=))

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #6 by 9themestore
Try to clean cache of the Yandex browser. If it does not work, please send me the a test account.

- Please provide your site url if it has been lived.
- Please share tip if it worked fine with you.
- Don't be shy about using the "Thanks" button below if you found my comment helpful :)
The following user(s) said Thank You: katas

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #7 by katas
Replied by katas on topic Topic icon and Boardcode view
Yes, you are right=) It's ok now. Thanks a lot=)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.334 seconds