×
K5.1.1 is released (10 Jun 2018)

The Kunena team is pleased to announce Kunena 5.1.1 [K 5.1.1].
Please read the blog post for information:

Question Random \\\ bug ! Need help please

More
2 years 1 month ago - 2 years 1 month ago #1 by Belazarus
Hi Everyone

Yesterday I updated my Kunena forum to the latest version, and also updated Joomla to the latest build. Since then, every time I post a thread in the forum, I have this bug where the character ' gets replaced with \\

So for example, if I type I'm going home
After submitting it apepars as I'\\m going home

Have any of you experienced this issue and do you know how I can resolve it?

Many thanks for your help guys, I'm desperate here as it's annoying all my users haha.

Tom
Last edit: 2 years 1 month ago by Belazarus.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 1 month ago #2 by Belazarus
In case you need it, my Kunena report:

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 120 seconds | Max execution memory: 512M | Max file upload: 128M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Joomla default template details : rt_oculus | author: RocketTheme, LLC | version: 1.2 | creationdate: November 5, 2013

Kunena default template details : Dark Kunena | author: Guild Hosting | version: 1.0.0 | creationdate: 2014-02-28

Kunena version detailed: Kunena 4.0.10 | 2016-02-18 [ Villavicencio ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Third-party components: AlphaUserPoints 2.0.4 | CommunityBuilder 1.9.1 | UddeIM 3.4

Third-party SEF components: None

Plugins: None

Modules: Kunena Latest 3.1.2.1

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 1 month ago #3 by sozzled
I'm guessing that this issue is caused by the PHP "magic_quotes()" module. See Apostrophe displaying with slash .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.089 seconds