×
K5.1.1 is released (10 Jun 2018)

The Kunena team is pleased to announce Kunena 5.1.1 [K 5.1.1].
Please read the blog post for information:

Question attachment images missing in back-end after migration

More
2 years 4 months ago #1 by betteryouthanme
Hello,

i had to move the Kunena forum databases to a fresh joomla installation.

So i first imported the joomla user and group databases.
Then continued with all Kunena tables (after installing Kunena)

All works fine but in the backend attachments images are not shown:


Everything else, also the attachments in front-end, is shown.

Any ideas what went wrong and how can i fix it?

Thanks a lot

Two things fill the mind with ever new and increasing wonder and awe - the starry heavens above me and the moral law within me. Immanuel Kant
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #2 by 810
we have fixed this bug on K4.0.6 i think, which version are you using?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago - 2 years 4 months ago #3 by betteryouthanme
4.0.7 was installed before.
Then installed Kunena 4.0.8 on the new Joomla and imported the database from the 4.0.7 version.

Maybe i should have installed the 4.0.7 version again and then update. But i could not find it in the download section, just the latest version.

//edit:
just found 4.0.7 on GitHub .
You think this will fix the issue?

Two things fill the mind with ever new and increasing wonder and awe - the starry heavens above me and the moral law within me. Immanuel Kant
Last edit: 2 years 4 months ago by betteryouthanme.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #4 by 810
ok, just see it was fixed one K4.0.6

github.com/Kunena/Kunena-Forum/commit/8b...2d0f13033db6000b81e2

and when you click on the attach, has been fixed on K4.0.8

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #5 by betteryouthanme
so it should work?

i checked my files and the components/com_kunena/admin/template/joomla25/layouts/attachment/item/default.php is the recent one. Can't be different as i installed 4.0.8 freshly. Just the database imports are from 4.0.7 version.

Two things fill the mind with ever new and increasing wonder and awe - the starry heavens above me and the moral law within me. Immanuel Kant

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #6 by rich
You write only, that you have imported the database. Have you also imported the complete content from media/kunena?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #7 by betteryouthanme
oh sorry, yes of course. But that's really all i did ;)

Two things fill the mind with ever new and increasing wonder and awe - the starry heavens above me and the moral law within me. Immanuel Kant

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago - 2 years 4 months ago #8 by rich
I've tested it and see this error. The error exists also after upgrade from K 4.0.5 to K 4.0.6 and also to K 4.0.7. It's a wrong path.
/administrator/media/kunena/attachments/453/rich.png
correctly would be
/media/kunena/attachments/453/rich.png
But upgrade to K 4.0.8 solves this problem. Please install Kunena 4.0.8 again.
Last edit: 2 years 4 months ago by rich.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago - 2 years 4 months ago #9 by betteryouthanme
Thats what i get as path:



//edit report config
This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Missing | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 128M | Max file upload: 200M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Joomla default template details : purity_III | author: JoomlArt.com | version: 1.1.5 | creationdate: July 2015

Kunena default template details : Crypsisb3 | author: Kunena Team | version: 4.0.8 | creationdate: 2016-01-12

Kunena version detailed: Kunena 4.0.8 | 2016-01-12 [ Tokyo ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Third-party components: None

Third-party SEF components: None

Plugins: Content - Kunena Discuss 3.1.1

Modules: None


Two things fill the mind with ever new and increasing wonder and awe - the starry heavens above me and the moral law within me. Immanuel Kant
Attachments:
Last edit: 2 years 4 months ago by betteryouthanme.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #10 by rich
Your configuration report has helped me and I found the cause. It's a bug. Images which are uploaded when protect attachments is active, will not appear in the backend.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.314 seconds