×
K5.1.1 is released (10 Jun 2018)

The Kunena team is pleased to announce Kunena 5.1.1 [K 5.1.1].
Please read the blog post for information:

Question Sticky Icons missing and emo displayed instead after upgrade to K 4.0.7

More
2 years 6 months ago #1 by nemmar
Hi,

The Blue Eagle default push-pin Sticky Icons are missing in the forum topics and instead "emo" text is displayed after I upgraded to K 4.0.7. Here is an online example:
www.nemmar.org/forum/sticky-topics

Can you tell me what might be causing this and how to fix it?

Thanks.

Here is my Kunena Config Report:
This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 45 seconds | Max execution memory: 512M | Max file upload: 24M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Joomla default template details : JoostrapBase-v3-4 | author: Joostrap | version: 3.4 | creationdate: 29 July 2014

Kunena default template details : Blue Eagle | author: Kunena Team | version: 4.0.7 | creationdate: 2015-11-16

Kunena version detailed: Kunena 4.0.7 | 2015-11-16 [ Albareto ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Third-party components: None

Third-party SEF components: None

Plugins: Search - Kunena Search 3.1.1 | Content - Kunena Discuss 3.1.1

Modules: Kunena Latest 3.1.1 | Kunena Stats 3.1.1 | Kunena Login 3.1.1 | Kunena Search 3.1.1

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 6 months ago #2 by 810

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 6 months ago #3 by nemmar

810 wrote: here is the fix: github.com/Kunena/Kunena-Forum/pull/3536/files


Thanks for that info.
Since it's a minor bug in Kunena, rather than make a core file edit, do you think the next version of Kunena will have a fix for this?
That way I will just leave the missing icons alone for now and not make a core hack and I will just wait for the next Kunena upgrade.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 6 months ago #4 by 810
its safe to edit it. On the next version it will be fixed.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 6 days ago #5 by nemmar
Hi 810,

I installed the new Kunena version 4.0.11 but the "emo" text is still displaying where the Sitcky Icons should display. Is this a bug the devs decided not to fix in the latest update version?
You can see it on my forum at www.nemmar.org/forum/read-first

Here is my Kunena forum config report:
This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 480 seconds | Max execution memory: 512M | Max file upload: 24M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Joomla default template details : JoostrapBase-v3-5 | author: Joostrap | version: 3.5 | creationdate: 22 April 2016

Kunena default template details : Blue Eagle | author: Kunena Team | version: 4.0.11 | creationdate: 2016-06-05

Kunena version detailed: Kunena 4.0.11 | 2016-06-05 [ Barcelona ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Third-party components: None

Third-party SEF components: None

Plugins: Search - Kunena Search 3.1.2 | Content - Kunena Discuss 3.1.2

Modules: Kunena Latest 3.1.2.1 | Kunena Stats 3.1.2 | Kunena Login 3.1.2 | Kunena Search 3.1.2

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 6 days ago #6 by 810
we have fixed that issue, but when still have the old legacy dir topicicons then he will load the dir, but there is a missing icon.


So a quick fix for you is to rename the media/kunena/topicicons dir to topicicons2

Then check if you have a topic_icons dir, then all icons should work again.
The following user(s) said Thank You: nemmar

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.176 seconds