×
Blue Eagle 5 v1.5.5 has been Released (22 Nov 2020)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena template Blue Eagle 5 v1.5.5 which is now available for download. This version addresses most of the issues that were discovered in development.

Question eBay link gives 'The ebay item id given is invalid, no result has been sent'

More
5 years 3 months ago #1 by djb
I have a live a test site. Both run Junena on J3.4.3. The live site runs K3.0.7 and the test site runs K4.0.3.

Whenever a post contains an embedded eBay element, the above message is displayed in place of the eBay widget.

The results are the same across both versions of Kunena. I have noticed that the problem has been happening for a few months now.

I can see from Google that other sites are having the same problem. It was discussed about a year ago and a fix seems to have been put into an earlier version of Kunena.

I have tried several eBay item ids and am sure these are valid.

Can anyone suggest how I resolve this please?

This is my live configuration:

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 120 seconds | Max execution memory: 1024M | Max file upload: 1024M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : protostar | author: Kyle Ledbetter | version: 1.0 | creationdate: Unknown

Kunena default template details : Blue Eagle | author: Kunena Team | version: 3.0.7 | creationdate: 2015-02-01

Kunena version detailed: Kunena 3.0.7 | 2015-02-01 [ Galah ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: UddeIM 3.5

Third-party SEF components: None

Plugins: Search - Kunena Search 3.0.1

Modules: Kunena Latest 3.0.1 | Kunena Stats 3.0.1 | Kunena Search 3.0.1

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #2 by xillibit
Hello,

First of all you need to update Kunena to 3.0.8 version, it should be fixed in this version

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.
The following user(s) said Thank You: djb

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #3 by sozzled
I am a little confused. The question seems to be related to K 3.0.7 (and, yes, xillibit is right that this was fixed in K 3.0.8). By the way in case people may be wondering where to find K 3.0.8 (because the direct link has been removed from the download page) it is here: github.com/Kunena/Kunena-Forum/releases/...3.0.8_2015-04-05.zip

I am confused because the question seems to be related to K 3.0 but it was posted in the K 4.0 General Questions category.

Therefore, I would like to know which version of Kunena djb is querying: K 3.0 or K 4.0?
The following user(s) said Thank You: djb

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago - 5 years 3 months ago #4 by djb
I have the same problem on my live site (K3.0.7) and my test site (K4.0.3).

I will install 3.0.8 on my live site and report back. Thank you for the link.
Last edit: 5 years 3 months ago by djb.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #5 by makotosun
I am having the same problem and my live site is running the Kunena 4.0.5 and Joomla 3.4.3

Please post up a resolution here when found!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #6 by 810

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #7 by 810
I tried again, its still working.

Make sure your Appid is correct and clean cache
The following user(s) said Thank You: makotosun

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #8 by makotosun
That got me going! Excellent. Thank you so much!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.125 seconds