×
K5.1.1 is released (10 Jun 2018)

The Kunena team is pleased to announce Kunena 5.1.1 [K 5.1.1].
Please read the blog post for information:

Question Registration not working

More
2 years 10 months ago #1 by websiteprojects
Hi

I have added the component and when a user creates an account it works successfully and the activation email is received. When the account is then activated and the user tries to login they get the error message

Warning

Username and password do not match or you do not have an account yet.

The account username and password are correct and the user is registered in the joomla User Manager.

Could you please advise what the issue is here?

Here is a link to where I am having the issue:-

country-counter.com/index.php/Forum.html

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 10 months ago #2 by 810
Replied by 810 on topic Registration not working
do you see the user in the kunena user manager in the backend.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 9 months ago - 2 years 9 months ago #3 by websiteprojects
yes - the user is showing in the joomla User Manager and in the Kunena User Manager. If you test using the link provided above you will see that you create an account but you are then not able to login.

Please test and advise what the issue is?

Thanks
Felicity
Last edit: 2 years 9 months ago by websiteprojects.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 9 months ago #4 by 810
Replied by 810 on topic Registration not working
then the user registration Is set wrong.

Please add kunena report.

We use the joomla registration.

What do you see on the kunena user manager. Is all enabled and activated. or all users blocked?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 9 months ago #5 by websiteprojects
what is Kunena report?

The user status is "active"- see attached
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 9 months ago #6 by websiteprojects
and this is the screen grab from Joomla User Manager...
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 9 months ago #7 by 810
Replied by 810 on topic Registration not working
"what is Kunena report?"


backend - kunena - tools - Report Configuration

Just copy and paste it here

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 9 months ago #8 by websiteprojects
This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Missing | PHP environment: Max execution time: 300 seconds | Max execution memory: 512M | Max file upload: 128M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Joomla default template details : theme1844 | author: TemplateMonster.com | version: 2.3 | creationdate: Unknown

Kunena default template details : Blue Eagle | author: Kunena Team | version: 4.0.3 | creationdate: 2015-06-29

Kunena version detailed: Kunena 4.0.3 | 2015-06-29 [ Possagno ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Third-party components: None

Third-party SEF components: sh404sef 4.4.6.2271

Plugins: None

Modules: None

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 9 months ago #9 by 810
Replied by 810 on topic Registration not working
ok, if users are enabled.

Then there must be a js conflict. Try To Update Joomla First. 3.2.0 is old and not supported.

If still not working, try other joomla template.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 9 months ago - 2 years 9 months ago #10 by sozzled
Replied by sozzled on topic Registration not working

websiteprojects wrote: Could you please advise what the issue is here?

The issues in this topic are discussed in detail in the topic User registration and/or general login issues .

The problem is not with user registration. As 810 wrote earlier, Kunena "uses Joomla registration". The problem lies with the login process.

The problem is unlikely to involve the Joomla template. It is possible that there is a Javascript conflict somewhere but, without getting deeply involved with the way that the site was set up, I am not going to jump to any conclusions. 810 is right in suggesting that you should update Joomla.

There may be issues involved in using Kunena with sh404SEF that you might consider.
Last edit: 2 years 9 months ago by sozzled.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.132 seconds