×
Kunena 5.1.18 Released (30 Jun 2020)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.18 [K 5.1.18] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.

× Topics must relate to a currently supported version of Kunena. If you are unsure what is the current supported version of Kunena, please go to the download page.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Question 500 server error - links are not working.

More
3 weeks 3 days ago #1 by Skalarki
I am working on new version of our website and I am not sure which problem appears. After installing latest forum version all was working. And today I found out that non of the forum links is working. I can suspect, this happen after installing falang plugin. But I am not 100% sure.

Would this be the issue? How to fix the problem? Any tips, please.

BTW. Forum was configured from beginning only for logged-in users. Fore testing I wanted to grant access to Guests.... but no way to force this setting. I can get access only after log-in.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 2 days ago #2 by rich

I can suspect, this happen after installing falang plugin. But I am not 100% sure.

Go to Extensions -> Manage -> Manage and disable it. So you see quickly if this extension causes the problem.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.086 seconds