×
Kunena 5.2 RC 1 Released (25 Oct 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the first public release candidate of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 RC1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× Topics must relate to a currently supported version of Kunena. If you are unsure what is the current supported version of Kunena, please go to the download page.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Question Error Kunena forum appearance

More
1 year 6 months ago #1 by sylwekb
Joomla 3.9.4 Kunena 5.1.10.1

How to resolve the Kunena forum display error? Please look page

www.rav910.vernet.pl/kunena-forum

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago - 1 year 6 months ago #2 by Slacker
I guess Bootstrap = css is not loaded. Look in setttings of your Kunena template: Load bootstrap css: should be Yes.
Last edit: 1 year 6 months ago by Slacker.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago - 1 year 6 months ago #3 by sylwekb
Unfortunately, this did not solve the problem Cripsis Theme.
Last edit: 1 year 6 months ago by sylwekb.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #4 by Slacker
What template do you have for Joomla. Is it a bootstrap template?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #5 by sylwekb

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #6 by Slacker
I cant see any forum categories. Maybe thats the problem:
Check this;
www.kunena.org/docs/en/setup/sections-categories

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #7 by sylwekb
Categories posted on the forum. Could this be a Joomla template problem with bootstrap 4? How to solve it?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #8 by sylwekb
I changed the template to Protostar Plus and Kunena Forum, it works. The problem relates to the bootstrap 4 Astroid Joomla theme

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #9 by Slacker
Yeah, your template is Bootstrap 4. Have you tried Crypsis template for Kunena and change Load bootstrap to No. Another alternative is first to check the forum in Chrome and then use Inspect in Chrome. Look then for error messages.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #10 by rich
Replied by rich on topic Error Kunena forum appearance
I'm sorry, but we have not yet a template for bootstrap 4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.134 seconds