×
Kunena 5.1.14 Released - Security release (13 Aug 2019)

The Kunena team is proud to announce the arrival of Kunena 5.1.14 [K5.1.14] which is now available for download as a native Joomla extension for Joomla 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.14. This update fixed 1 security issue.

× Topics must relate to a currently supported version of Kunena. If you are unsure what is the current supported version of Kunena, please go to the download page.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Question Kunena - URL issue with already existing word

More
1 year 3 weeks ago #1 by Kotsolis
Kunena - URL issue with already existing word.

When we choose to put a URL (link) in a forum topic, we always have to click the icon in an empty space, then add the link and the word.

But, like it goes with other Forum CMSs, in most cases we first type the word, then want to add the link to the word. However, this doesn't happen correctly with Kunena. We see either the link with the [ ] being displayed incorrect, or other issues. For example, in most cases it shows the link correct but in the word that links to the URL, it displays both the link and the url, which is wrong



I want to be able to:
A)Highlight any word, then choose the link icon.
B)When the window opens we must see that the "Text" field actually already displays the word that we previously highlighted
C)Put a URL, then click "Add", then it should work properly.


Try it by yourselves even in this Forum, and you will see that it doesn't work. So please help.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 days ago #2 by Kotsolis
Any update on that fix?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 2 weeks ago #3 by Kotsolis
To developers: One month has passed. Can you fix this?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 1 week ago #4 by Pinkeltje
Would love to see this fixed also.
Thx!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 2 weeks ago #5 by Kotsolis
After 4 months why noone from Kunena is responding to such a simple but important request?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 months 3 weeks ago #6 by 810
ok fixed, but still I need to check how to copy the selected word to copy as title

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 months 3 weeks ago #7 by Pinkeltje

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 months 3 weeks ago #8 by Kotsolis

810 wrote: ok fixed, but still I need to check how to copy the selected word to copy as title


Better late than never. Here is what to do:
1)You just select a word by holding down the left mouse button.
2)After that you click the link icon,
3)The link icon must now display in the new window the words that we already highlighted with our mouse button.
4)So now we just put the link and that's it. It's done.

In which version did you fix it? So that I can download it.

Thank you.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 months 4 weeks ago #9 by Kotsolis
After one month, I am asking again:

In which version did you fix it?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.102 seconds