×
Kunena 5.1.4 Released and Blue Eagle 1.5.1 (Yesterday)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.4 [K 5.1.4] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.8.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1. This is a maintenance release.

× Topics must relate to a currently supported version of Kunena. If you are unsure what is the current supported version of Kunena, please go to the download page.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Question Forum Spam Message to Moderator but no entry in Forum

More
2 months 4 weeks ago #1 by mibert
Hi there,

I am facing a strange situation in my forum.
Even I have deactivated anonymous posting, and activated Catchpa, a anonymous spammer is able to reply to forum topics.

Then a message with the spam text is sent out to a moderator for approval.
Hoverever, no entry to the forum is generated and nothing can be found in the Kunena Log.

In the Server log I can only see:
POST /index.php?option=com_kunena&Itemid=4157 HTTP/1.1

Could you please advise, how I can stop this strange behaviour.

Best regards

Michael

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.097 seconds