×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (24 Sep 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× Topics must relate to a currently supported version of Kunena. If you are unsure what is the current supported version of Kunena, please go to the download page.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Solved Kunena 5.1.0-RC3 - no user names showing in forum

More
2 years 6 months ago #1 by WolfgangOWL
On my test site I installed Kunena 5.1.0-RC3 over a Kunena 5.0.14 installation. After the update user names are not showing anywhere in the forum. What is wrong?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 6 months ago #2 by WolfgangOWL
The problem is caused by the function getName() in the user.php file. If I replace the function with the one from Kunena 5.0.14 it works.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 6 months ago #3 by 810
try rc4, i haven't got any issues, what are you settings for the names ect.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 6 months ago #4 by WolfgangOWL
I installed rc4. Still no user names are displayed. Nowhere in the forum. Even in my own profile my user name ist not displayed. My test site ist a copy of a live website running with Kunena 5.0.14. The live site has no issues with user names and I did not change any settings.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 5 months ago #5 by WolfgangOWL
I found out the reason for the issue. The Community Builder Integration plugin was enabled and I have not installed Community Builder (never had). I disabled the plugin and now it works. I don't remember that I have enabled it. Could it be that the plugin was enabled by default in the past? I started our forum with Kunena 1.6.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.111 seconds