×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (24 Sep 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× Topics must relate to a currently supported version of Kunena. If you are unsure what is the current supported version of Kunena, please go to the download page.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Solved (solved) Search not working in Kunena 5.0.12

More
2 years 8 months ago - 2 years 8 months ago #1 by pintobuck
Using Joomla 3.8.2, PHP 7.0.98, Kunena 5.0.12. JoomSEF

Problem: Kunena Search did not work. It kept saying that the search term could not be found, even when when I used a very common term that is all over my forum.

Solution: I found the solution in an archived post by Sozzled for Kunena 4.0. entitled " New Topic and Search Not Working ". Quoting Sozzled:

The problem is caused by the way that you have implemented SEF URLs and the way that your website re-routes the destination of the Search (and, possibly, New Topic) menu item(s).

That turned out to be the solution for me in Kunena 5.0.12. I'm using JoomSEF to create search engine friendly URLS. I deleted all the JoomSEF URLs containing "forum/search". Then, Kunena Search started working again. (Note that "forum/search" was specific to my site, and your site may use a different term in your Kunena Search URL.)
Last edit: 2 years 8 months ago by pintobuck.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.094 seconds