×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (24 Sep 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× Topics must relate to a currently supported version of Kunena. If you are unsure what is the current supported version of Kunena, please go to the download page.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Solved multiple dropdown user menus showing in the kunena navbar??

More
3 years 6 months ago #1 by hfhwebmaster
I have just upgraded to the latest Joomla and installed the new kunena and community builder installs.

For some reason my kunena navbar shows two avatars for a logged in user with 2 drop downs for the user menus.

I've been trying to figure out with Firebug, but it looks like they're calling the same mobile class.

Any idea why I'd have two side by side?? I'm trying to get this new forum setup for my Habitat

Thanks!
Erin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 6 months ago #2 by rich
Go to the "Backend -> Kunena -> Templates -> Crypsis -> Basic Settings" and try "Load Bootstrap css = Yes"
The following user(s) said Thank You: hfhwebmaster

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 6 months ago #3 by hfhwebmaster
Thank you for your reply!
However, I don't see under Basic Settings anything to do with CSS in the newest version of Kunena.

Any other place where I can tell it to use the css of the site? Also... I've tried to use the FAQ docs pages on the kunena site and lot of them don't load anything for me. Like the Templates section just says something about "control your site with templates" and then has no subcategories and everything else is blank. So... I apologize if this CSS stuff should be easier to figure out! :)

All the Basic Settings tab shows me is:

Default category icon

Profile Icon Set

Default Icon Set

Editor Icon Set

Lightbox color

Hide table borders

Load Tooltips

Message title length

Show default actions

Type Quickreply

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 6 months ago #4 by rich
You have select Crypsisb3 as default template? This option exists only in Crypsis. Switch to Crypsis and try again.
The following user(s) said Thank You: hfhwebmaster

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 6 months ago #5 by hfhwebmaster
Perfect! That fixed it. Thank you very much! Yes I had tried the other template. Switched back and the secondary user is gone.

Have a wonderful weekend!!
Erin :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.085 seconds