×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (24 Sep 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× Les sujets sont déplacés dans ce domaine ne sont fermés parce qu'ils se rapportent à des versions non prises en charge de Kunena.

Question probleme d'un-install re-install

More
10 years 6 months ago #1 by loca
Bonjour
J'ai installer la version FR, ensuite je l'ai désinstaller car je veux forum en EN.
J'ai supprimé les table jos_fb
J'ai fait une installation de la derniere version EN et j'ai cette erreure en fin d'installation sur une page blanche:
-1 - Une erreur est survenue

Le fichier sélectionné n'a pas pu être copié.

Par contre j'ai bien le forum mais il est plein d'erreurs, pas d'avatar, pas de points...

Des idées?

Merci d'avance

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 6 months ago #2 by xillibit
Bonsoir,

Ce post devrait résoudre ton problème, je n'ai pas eu de retour donc je ne peux rien confirmer : www.kunena.com/forum/134-installation-up...ecuring-kunena#39612
Par contre j'ai bien le forum mais il est plein d'erreurs, pas d'avatar, pas de points...
C'est à dire ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 6 months ago #3 by loca
merci mais votre lien ne resoud pas le probleme..

en ce qui concerne les erreur apres install defectueuse, pas d'avatar pas d'icones pas de offline pm...

merci encore

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 6 months ago - 10 years 6 months ago #4 by xillibit
As-tu vérifié les droits des répertoires de joomla! : aide->info système->Permissions de répertoires ?

As-tu vérifié que le 'propriétaire' des répertoires est bien apache ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.
Last edit: 10 years 6 months ago by xillibit.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 6 months ago #5 by loca
merci
en fait j'ai tout re installé... eme joomla.. tout va bien maintenant

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.114 seconds