×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (24 Sep 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Solved Kunena latest doesn't show posts

More
7 years 11 months ago #1 by Jemme
Upgrade to 2.0 went fine but the 'latest'-module doesn't give me any results anymore while it worked fine in 1.7

What should I check or try?
Thanks
The topic has been locked.
More
7 years 11 months ago #2 by 810
Please upgrade the module to, and check the settings.

Regards 810
The topic has been locked.
More
7 years 11 months ago - 7 years 11 months ago #3 by majdyk
Hi

I have the same problem.

I was upgrade from 1.7.2 to 2.0.2 on joomla 1.5.26
PHP 5.2.12
All modules of Kunena i was upgraded to latest version (2.0.2)
I have a integration with CB 1.8.1

I can see a list of categories but on click connection is reset

Link to site it.emca.pl/pl/forum/kategorie.html
Last edit: 7 years 11 months ago by majdyk.
The topic has been locked.
More
7 years 11 months ago #4 by majdyk
Sorry but I already solve the problem!
The topic has been locked.
More
7 years 11 months ago #5 by Jiminimonka

majdyk wrote: Sorry but I already solve the problem!


Share your solution then.

Please read the FAQ.
Only one question per topic.
Search before you ask a question.
The topic has been locked.
More
7 years 8 months ago #6 by Jemme
Everything is now on 2.0.3 but still nothing is showing up :(
Any help?

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 128M | Max file upload: 32M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : rc | author: Jean-Marie Anthonis | version: 1.0 | creationdate: 2012-01-06

Kunena default template details : Blue Eagle 2.0 | author: Kunena Team | version: 2.0.3 | creationdate: 2012-11-24

Kunena version detailed: Kunena 2.0.3 | 2012-11-24 [ Reconciliation ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: UddeIM 2.8

Third-party SEF components: None

Plugins: Search - Kunena Search 2.0.3 | Content - Kunena Discuss 2.0.3

Modules: Kunena Latest 2.0.3 | Kunena Stats 2.0.3 | Kunena Login 2.0.3 | Kunena Search 2.0.3

The topic has been locked.
More
7 years 8 months ago - 7 years 8 months ago #7 by thune
I have the same problem. The kunena latest module does not show any forum posts.

Latest module version 2.03. Forum version 2.03 (upgraded from 1.7). It seemed to work at first, but now it's empty. Attached is the module settings. Here is the forum: www.nesk.no/forum-meny/
Attachments:
Last edit: 7 years 8 months ago by thune.
The topic has been locked.
More
7 years 8 months ago #8 by 9themestore
Hi thune,

I don't see the module on your site. Try to reinstall it with new version.

Regards

- Please provide your site url if it has been lived.
- Please share tip if it worked fine with you.
- Don't be shy about using the "Thanks" button below if you found my comment helpful :)
The topic has been locked.
More
7 years 8 months ago - 7 years 8 months ago #9 by thune
I have reinstalled to forum version 2.04 and latest module version 2.04, but the latest module is still not showing any posts.

Attached is a file that shows the empty latest module. It's on the frontpage of the site.

Is there a PHP version problem? nesk.no is running on PHP 5.2

www.nesk.no/phpinfo.php
Attachments:
Last edit: 7 years 8 months ago by thune.
The topic has been locked.
More
7 years 8 months ago #10 by Jiminimonka
Please post a screenshot of the Kunena Latest settings in the admin page.

Please read the FAQ.
Only one question per topic.
Search before you ask a question.
The topic has been locked.
  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.220 seconds