×
Kunena 5.1.18 Released (30 Jun 2020)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.18 [K 5.1.18] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.

× Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Question Kunena Discuss: Not allowing me to view actual articles

More
7 years 9 months ago - 7 years 9 months ago #1 by MisterAegir
Hi all,

This is from this site: overwatch-security.co.uk/

I've tried to figure this out but it's baffling me tbh. If you can provide some assistance it'll be greatly appreciated.

If I don't have Kunena Discuss turned on I can click any news article (ones in the scroller on the home page or those below it) and it'll correctly take me to the news article.

If I have it turned on, however, although it does generate the thread correctly any news link (on the homepage or the link in the thread itself) loop straight back to the thread itself and not the news article.

*edit*
Also, it only has this effect when I'm logged into the site. If I log out and then click on an article it loads fine.

Any thoughts as to why it's doing this?
Last edit: 7 years 9 months ago by MisterAegir.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #2 by qontrixz
I got the same Problem since I updated to version 2.0.x. I fixed that by turing the option "Create Topic on" to "First Reply"... But this isn't a real solution.. The devs should take a look at this! :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #3 by MisterAegir

qontrixz wrote: I got the same Problem since I updated to version 2.0.x. I fixed that by turing the option "Create Topic on" to "First Reply"... But this isn't a real solution.. The devs should take a look at this! :)


First, I'm glad to see that this isn't just me!

Second, did that change only affect any news you put up after you changed the setting or did news that had already had forum threads then work correctly too?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #4 by MisterAegir
Edited my first post to include new information as it only has this effect when I'm logged into the site. If I log out and then click on an article it loads fine.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.098 seconds