×
Kunena 5.2.9 released and Kunena 6.0.0 (08 Jun 2022)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.2.9 [K 5.2.9] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.10. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.2 and issues discovered during the development stages of previous version of K5.2.

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.0.0 [K 6.0.0] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.1.x. Only the module kunena latest and the discuss plugin which are still in beta are working in Joomla! 4.1 with Kunena 6.0.

× Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Solved Can not link menu to forum

More
9 years 5 months ago #1 by picturemeclubbing
I'm not sure what happened, but my menu will not connect to the index page of K2.0 anymore. It just links to the home page of my website. I tried deleting and reinstalling. They same thing happens. Instead of it going to index.php/forum it is going to index.php and I can not change it!

Has anyone else had this issues?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 5 months ago #2 by 9themestore
Hi,

Please read: www.kunena.org/forum/K-2-0-General-Questions/126299-start-page You try to config menu.

Regards!

- Please provide your site url if it has been lived.
- Please share tip if it worked fine with you.
- Don't be shy about using the "Thanks" button below if you found my comment helpful :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 5 months ago - 9 years 5 months ago #3 by picturemeclubbing
I've done all that. I've even uninstalled it and allowed it to create it's own. Despite what I do it still points to the home page. Here is a screen shot to show you the set up.





I've toyed with it many ways and for some reason it will not change. I wonder if my SEO settings is doing this? I use sh404sef.
Attachments:
Last edit: 9 years 5 months ago by picturemeclubbing. Reason: attachment

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 5 months ago #4 by 9themestore
Hi,

Can you post your url here? or send pm for me. I'll help you check this problem.

Regards!

- Please provide your site url if it has been lived.
- Please share tip if it worked fine with you.
- Don't be shy about using the "Thanks" button below if you found my comment helpful :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 5 months ago #5 by picturemeclubbing
How do you PM on here? :blink: I didn't see the option when I went under your profile. The site is offline so I would have to give you access.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 5 months ago #6 by 9themestore
Hi,

You can send me via email. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Regards!

- Please provide your site url if it has been lived.
- Please share tip if it worked fine with you.
- Don't be shy about using the "Thanks" button below if you found my comment helpful :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 3 months ago - 9 years 3 months ago #7 by haraldundandrea
I have had a similar problem.

My problem was that I have tried to set the link to the forum as submenu, under an other entry as parent. But that doesn't work!

The link to the forum has to be an entry in the mainlevel/toplevel of the menu.

I have tried to set the link as child of the link community: community>forum as you have the parent item members (as seen on the picture).

You have to choose no parent item (in german "Oberste Menüebene", therefore I don't know exactly how it's titled in your language/version) then it should work.

Everyone is different respectively unique... ;)
Last edit: 9 years 3 months ago by haraldundandrea.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.082 seconds