×
Kunena 5.1.18 Released (30 Jun 2020)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.18 [K 5.1.18] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.

× This is not a support forum for any of the products contained herein. For product support you should visit the developer's website.

The information given in this category is intended to guide users who want to use various third-party products with Kunena and, mostly, was written by Kunena users. The information here is not necessarily accurate, up-to-date nor is it intended to replace the support given by the developers of other Joomla extensions.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Solved OSE Secure plugin causes Scandinavian letters to "disappear" when inserting link to the text

More
6 years 10 months ago - 6 years 10 months ago #1 by arcius
Hi. I just installed Kunena (3.0.2). When i have some text with scandinavian letters öäå and i insert a link to the text and press submit button, all the scandinavian letters disappears. So for example:
Text: "This is test, and this is link , and these are scandinavian letters öäöä"
After pressing submit: "This is test, and this is link , and these are scandinavian letters"

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 128M | Max file upload: 32M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : yoo_infinite | author: YOOtheme | version: 1.0.0 | creationdate: Unknown

Kunena default template details : Blue Eagle 2.0 | author: Kunena Team | version: 3.0.2 | creationdate: 2013-08-18

Kunena version detailed: Kunena 3.0.2 | 2013-08-18 [ Nocturne ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: None

Third-party SEF components: None

Plugins: None

Modules: Kunena Latest 3.0.1

Last edit: 6 years 10 months ago by arcius.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 9 months ago #2 by sozzled
G'day, arcius, and welcome to the forum.

Do you have OSE Secure plugin installed on your site?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 9 months ago - 6 years 9 months ago #3 by arcius
Yes, OSE Secure plugin was the reason for all this problems. After removing the plugin everything works as it should.
Last edit: 6 years 9 months ago by arcius.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.078 seconds