- Thank you received: 7
Kunena 7.0.2 Released
The Kunena team has announce the arrival of Kunena 7.0.2 [K 7.0.2] in stable which is now available for download as a native Joomla extension for J! 5.3.x/5.4.x/6.0.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.2 / K 6.3 / K 6.4 and issues discovered during the last development stages of K 7.0
Question انجمن رفع اشكال
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- abdulhalim
-
Topic Author
- Moderator
-
administrator\components\com_kunena\media\css
قرار دارد
شما بايد فايل
admin.css
رو از طريق هاست ويرايش كنيد و يا اينكه فايلي كه پيوست هست را جايگزين فايل موجود كنيد
ضمنا لطف كنيد سوالات خود را قسمت انجمن رفع اشكال بيان كنيد ، براي اينكه دسترسي بقيه به اشكالات رفع شده راحت تر باشه
متشكرم
I was afraid of the dark and suspicious of the light
- abdulhalim
-
Topic Author
- Moderator
-
playfa wrote: ازطريق نام كابري و رمز عبور بخش تالار گفتگو واردنميشود تنها بايستي از طريق خود سايت با نام كاربري وارد شد و بعد واردتالار گفتگو شد آيا راه حلي وجود دارد؟
شما از چه نسخه جوملا استفاده ميكنيد ؟
من هم با نسخه 1.5 و 1.6 تست كردم مشكلي نديدم
می افته روی تنظمیمات
- abdulhalim
-
Topic Author
- Moderator
-
ضمنا اگر همون انجمن رو ديده باشي فايل سي اس اس رو برات گذاشتم كه فقط كافيه با فايل خودت جايگزين كني
مشكلت حل ميشه
بابا من بیست و چهار ساعته هی میرم تو بخش اول فروم پیام میذارم بعد میدیدم حذف میشه خیلی تعجب کردم بعدشم دیدم لاک شده خیلی ناراحت شدم اصلا نمیدونستم یه تاپیک دیگه باز کردی اخه من از طریق گوگل به اون پیج رسیده بودم همون ادرس رو بوک مار کرده بودم و مستقیم مراجعه می کردم جداقل تو همونجا اعلام میکردی که یه بخش دیگه راه انداختی
امروز هم اتفاقی دوباره تو گوگل سرچ کردم و فهمیدم چند تا موضوع دیگه هم وجود داره
همین الان فایلت رو دارم دانلود میکنم