×
Blue Eagle 5 v1.5.4 has been Released (13 Sep 2020)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena template Blue Eagle 5 v1.5.4 which is now available for download. This version addresses most of the issues that were discovered in development.

Solved quick answer (snel antwoord) verwijderen

More
4 years 10 months ago #1 by jordy
Hoe verwijder ik de quick answer button? met de template crypis werkt dit volgensmij niet goed.


Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #2 by 810
plaats dit in je custom.less

backend - kunena - template manager - selecteer crypsis- klik op edit less - selecteer custom.less

kopieer and plak dit daar:
.kmessagepadding > .openmodal {
    display: none;
}

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #3 by jordy
niks veranderd

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #4 by 810
als het goed is, dan verdwijnt de button.


anders:

display: none !important;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 10 months ago - 4 years 10 months ago #5 by jordy
Last edit: 4 years 10 months ago by jordy.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #6 by 810
ok dn moet je de cache verwijderen.

Backend - system - clear cache

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #7 by jordy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #8 by 810
Ik heb het net geprobeerd:

1) css toevoegen op de custom.less bestand.
.kmessagepadding > .openmodal {
    display: none;
}

2) dan ga ik naar system - clear cache - selecteer ik kunena - druk ik op verwijderen

3) Dan is de knop bij mij verdwenen

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #9 by jordy
Ik doe precies wat er staat, maar verwijderd niet :S

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #10 by 810
probeer eens met edge te openen en inloggen, misschien is het de browser cache

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.111 seconds