- Thank you received: 1
Kunena 7.0.5 & Kunena 6.4.11 – Security Updates Released
The Kunena team has announce the arrival of Kunena 7.0.5 [K 7.0.5] in stable which is now available for download as a native Joomla extension for J! 5.4.x/6.0.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.2 / K 6.3 / K 6.4 and issues discovered during the last development stages of K 7.0.
The Kunena team is also pleased to announce the eleventh version of Kunena 6.4, a native Joomla extension for Joomla! 5.0, 5.1, 5.2, 5.3, 5.4 and 6.0.
Question Kunena Sorunlarım Bitmiyor...
1. Forumdaki Son Mesajlar İlk Önce Gözüküyor, ilk mesajlar da doğal olarak son sayfada gözüküyor... hiç bir şekilde ayarını bulamadık ( bu forum anasayfasındaki recently ( son konuşulanlar ) bölümü değil forum içinde yazılan mesajlarda konuyu başlatanınki en son sonra yorum yazanlarınki ilk önce gözüküyor...
2. Forumdan Son Mesajlar Modulunu 1.0 için bulamıyorum bir türlü bu konuda yardımcı olur musunuz ben daha önce Qprojenin son mesajlar modulunu kullanıyordum da aynısını istiyorum kunena için nasıl yapabiliriz ?
3. Forum içi yazılarda mesajı sağa sola yaslama özelliği yok...
4. Artio JoomSef için 1.0 kullanamıyorum 1.0 eklentisini bulamadım bir türlü ...
yardımcı olursanız sevinirim...
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Artio eklentiside vardı denemediniz mi?
www.kunena.com/forum?func=view&catid=41&id=2250
FTP'den joomlaya baglanın
components/com_sef/sef_ext klasörüne atın.
Kunena 1.0.8 bir çok sorun ortadan kalkacaktır.
2'nci sorunuzla ilgilide yapımcının sitesine bakın.
demek nedemek cb alanında zaten ilk mesajı önce göster ayarlı.
bir de o sef puligini 1.5 için ben 1.0 için istediğimi belirtmiştim
- limitsizim
-
- Junior Member
-
- Thank you received: 0