Kunena 6.3.0 released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.3.0 [K 6.3.0] in stable which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.4.x/5.0.x/5.1.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.2 and issues discovered during the last development stages of K 6.3

Question Sorular

More
14 years 8 months ago - 14 years 8 months ago #1 by RonanK
Sorular was created by RonanK
Merhaba,
Joomla 1.5.8 + CB 1.2.1 + Kunena güncel sürümü bileşkesini kullanmaktayım. Amacım basit. Güzel bir kullanıcı paneli sunabilmek istiyorum. Ancak takıldığım birkaç nokta var:

1-) Kunena'da mesaj sayısı olayını tamamiyle kaldırmam gerekli. Forumdaki rütbelerin mesaj sayısı ile değil, sadece yetkililerin değiştirmesiyle değişmesini istiyorum. Ayrıca üyelerin mesaj sayıları kesinlikle görüntülenmemeli. Panelden mesaj sayısının gösterilmesini kaldırdığım zaman rütbe de gidiyor; çözemedim bir türlü.

2-) Kunena'da rütbe yönetimine girip rütbe resimlerini düzenleyeceğimde ya da yeni rütbe ekleyeceğimde image seçmem gereken sekme boş görünüyor. Buna dair bilgi buldum forumda ancak tam olarak anlayamadım maalesef. Bilgili arkadaşların özürlerimi kabul edip yardımcı olmalarını rica ediyorum.

3-) Forumda mesaj yazarken sağ sekmedeki avatar, rütbe ve mesaj sayısından oluşan bölümde istediğimiz alanların görünmesini nasıl sağlayabiliriz? Örneğin ben bazı rütbe sahiplerinin rütbe resmine ek olarak bazı image dosyalarının da forum içi profillerinde görüntülenmesini istiyorum. Örnek verecek olursam; admin yazan bir image dosyasının altında "Kadro üyesi" gibi bir image dosyası da bulunması niyetindeyim.

4-) Şu hızlı cevap olayını butona tıklamadan default olarak koymamız mümkün mü? Biliyorum, tek tuşa basmak sorun değil ancak anlayışla karşılayacağınız üzere ülkemiz forumlarında alışılagelmiş bir şey default quick reply.

Sorularımın fazlalığı yüzünden beni mazur görün. Birçok tasarımcının Kunena'ya bulaşmamasının en büyük sebebi eminim ki teknik yardım konusunda zayıf kalmasıdır. Bu zayıflık yetkililerle değil, kullanıcıların azlığıyla ilgili tabii. Ne kadar yaygın olursa o kadar üzerinde oynama, hataları gidermek adına çalışma oluşur. Sorularıma cevap verirseniz çok memnun olurum. Bu kullanışlı forum sistemini böyle küçük detayları becerememekten dolayı bırakmak istemiyorum. Zahmet edip de yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Last edit: 14 years 8 months ago by RonanK.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 8 months ago - 14 years 8 months ago #2 by RonanK
Replied by RonanK on topic Re: Sorular
1-) 0 mesaj sayısı isteyen düz rütbe hariç özel olmayan rütbeler kaldırılarak halledildi. Mesaj sayısını da geçerli temanın "message.php" dosyası içerisinden "msg_posts" satırını silerek hallettim.

2-) Tema/images/ klasörüne "turkish" adında bir dosya açıp içine image dosyaları atılarak çözüldü.

3-) Üzerinde çalışılıyor.

4-) Quick Message Hack ile çözüldü.
Last edit: 14 years 8 months ago by RonanK.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.476 seconds