×
Kunena 5.2.5 and Blue eagle 1.6.5 released (30 May 2021)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.2.5 [K 5.2.5] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.2 and issues discovered during the development stages of K 5.2.5

REQUIREMENTS
Blue Eagle 1.6.x requires Kunena 5.2.x to work with, this template isn't designed to works with Bootstrap 3 and Bootstrap 4.

Question Kunena template diferit

More
9 years 5 months ago #1 by One4Shot
Salut.

De curand mi-am instalat si eu kunena ultima verisune 1.7 si datorita faptului ca aceasta era total in necorcodanta cu template-ul meu joomla (se vedea foarte prost era un design de ... ) am cautat pe net si am vazut ca pot folosi un layout diferit (de la un alt template de ex: Ja purity care vine cu joomla 1.5), asa ca am setat ca kunena sa isi aiba ca layout template-ul Ja purity.Toate bine si frumoase se vede foarte frumos site-ul acum dar mai are unule probleme cand de exemplu intru in categorii imi apare layoutul de la alt template joomla.Deci eu cand intru pe pagina de index a forumului am un layout setat de la template-ul Ja Purity,iar cand dau pe category se schimba layoutul pe template-ul meu joomla default.Cum as putea sa fac ca sa evit asta .

Mentionez ca am selectat toate meniurile de la kunena din parametri templateu-lui JA Purity

P.S. Acesta este primul meu post deci va rog sa nu ma luati prea tare.

George

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 5 months ago #2 by One4Shot
Se pare ca am rezolvat problema nu stiu cum dar am rezolvat-o cred ca din cauza ca am sters meniul care era de la ei si am facut eu altul.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.050 seconds