×
Kunena 5.2.3 released (Yesterday)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.2.3 [K 5.2.3] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.2 and issues discovered during the development stages of K 5.2.3

× This category contains miscellaneous, uncategorised third-party extensions (e.g. JomSocial, Community Builder, etc.) relating to older versions of Kunena that are no longer supported.

This category may also contain a few topics relating to K 1.6 that may have been moved here possibly by mistake.

The topics in this category are for historical interest only. Owing to the structural differences between K 1.6 and K 1.7, the ideas in these topics may not work with later versions and, for that reason, the topics are locked.

Question Installed JomSocial but PM popup not working?

More
11 years 5 months ago #1 by MartinD
Hi

I have just purchased Jom Social but when I click on a PM (See image) nothing happens and I do not see a popup

Any ideas?
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #2 by toniuccio vellone

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #3 by Spock
MartinD wrote:

I have just purchased Jom Social but when I click on a PM (See image) nothing happens and I do not see a popup
[/img]

It should work without any problems Make sure that you have enabled JomSocial PM as your private messaging system in the Kunena configuration in the backend.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago - 11 years 5 months ago #4 by MartinD
Already enabled... But still the same..

But I also have errors on my forum
Notice: Undefined index: showlatest in C:\wamp\www\joomla_1.5.13\ components\com_kunena\template\WeLoveKunena\fb_layout.php on line 219
 
Notice: Undefined index: showlatest in C:\wamp\www\joomla_1.5.13\ components\com_kunena\template\WeLoveKunena\fb_layout.php on line 227

This might have something to do with it - Read the following toniuccio vellone here
Last edit: 11 years 5 months ago by MartinD.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #5 by Spock
there seems to be many errors with this file on the wamp server(maybe just coincidence) but i have JS and WLK working perfectly on a live site without any errors. I really can't tell what the problem is - but just remove the template and try to re-upload again. I have just uploaded a new package of the WLK dark f you want to try that. Sorry that I can't be more helpful

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago - 11 years 5 months ago #6 by MartinD
I have uninstalled Kunena - re installed WeLoveKunena template and the PM pop up function now works but with Site errors enabled I still see the above errors..

Do oyu have "Global configuration / Server / Error Reporting set to Max? I do and this is when I see the errors..
Last edit: 11 years 5 months ago by MartinD.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #7 by Matias
I've just fixed one bug in Win environment, but none of the core developers have Windows installed.. :)

Please report Windows bugs into support forum (mods: internal bug forum).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #8 by Spock
MartinD wrote:

Do oyu have "Global configuration / Server / Error Reporting set to Max? I

No never use this ... i always have it set to "system default"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #9 by Matias
BTW: JomSocial PM link should work in K1.5.6 without any modifications.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #10 by MartinD
Spock wrote:

MartinD wrote:

Do oyu have "Global configuration / Server / Error Reporting set to Max? I

No never use this ... i always have it set to "system default"

#

Try it - you may well see the errors..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.099 seconds