×
Kunena 5.1.18 Released (30 Jun 2020)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.18 [K 5.1.18] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.

× This category contains miscellaneous, uncategorised third-party extensions (e.g. JomSocial, Community Builder, etc.) relating to older versions of Kunena that are no longer supported.

This category may also contain a few topics relating to K 1.6 that may have been moved here possibly by mistake.

The topics in this category are for historical interest only. Owing to the structural differences between K 1.6 and K 1.7, the ideas in these topics may not work with later versions and, for that reason, the topics are locked.

Question Recent discussions doesn't work after installing jomsocial

More
11 years 6 days ago #1 by sotiris hp
I have kunena 1.5.4 and after installing jomsocial, recent discussion link gets me to a blank page. I used to have community builder. I have changed the integration settings to jomsocial. What can I do to fix it?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 days ago #2 by sotiris hp
I figured that it has something to do with the images. In the integration of kunena if I integrate avatars with community builder, then it works fine...

Any ideas?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 days ago #3 by sotiris hp
one more thing that I found out is that if you are logged out it works perfectly

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 days ago #4 by sotiris hp

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 days ago #5 by terrence klaverweide
Perhaps if I join in the discussion one of the mods or devs will pick up this topic?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #6 by terrence klaverweide
terrence klaverweide wrote:

Perhaps if I join in the discussion one of the mods or devs will pick up this topic?


Well, that didn't really work... B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #7 by sotiris hp

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #8 by bingbangbong
I have this scenario also,

Jomsocial 1.2.206 (Previously CB 1.2.1)
kunena 1.5.5.
J! 1.5.14

Mods & Admins Please help?!?!?!?

Thank you

Paul

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #9 by bingbangbong

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago - 10 years 10 months ago #10 by @quila
Hi Paul

never used JS and I can't help you too much but in the forum I read somewhere "Helo me" module create this problem. Do you use this module, if yes, try to disable.

Regards
Last edit: 10 years 10 months ago by @quila.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.097 seconds