Kunena 6.3.2 released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.3.2 [K 6.3.2] in stable which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.4.x/5.0.x/5.1.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.2 / K 6.3 and issues discovered during the last development stages of K 6.3
Note: Please go to the Kunena Dashboard after an upgrade so that the Kunena database tables are also updated.

This category contains miscellaneous, uncategorised user contributions, (templates, modules, plugins and hacks) relating to older versions of Kunena that are no longer supported.

This category may also contain a few topics relating to K 1.6 that may have been moved here possibly by mistake.

The topics in this category are for historical interest only. Owing to the structural differences between K 1.6 and K 1.7, these ideas in these topics will not work with later versions and, for that reason, the topics are locked.

Important [Merged topic] XMAP & SEF Service Map Plugin for Kunena

More
13 years 10 months ago #31 by Mizunga
Really I don't know becouse I donĀ“t use the sitemap.html when I was using 1.5

WordPress Development and Kunena templates.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 10 months ago #32 by Cerberus
Then i would seek advise from them and ask if there conponent works with kunena and if it does then does it use the old FB_ table structure that would need to be changed to kunena_ to work with k1.6 ? i have never used this conponent but that would be my guess.


all statements in this thread are from me and not the kunena project.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 10 months ago #33 by mlacunza
Hello,

I receipt a different error message in my site: mascotas-perdidas.com/mapa-del-sitio

Any idea how to solve this? This is a new site, I was installed 1.5 and all working fine, now I make a clean and new installation with Kunena 1.6 and show me that error.

Thanks!

Mario

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 10 months ago - 13 years 10 months ago #34 by Cerberus
read my earlier post mlacunza that is all the advise i can give unless someone want to give me full access to a site running this so i can look at the code im guessing its look at wrong DB table ( FB_ ) instead of the new schema ( kunena_ ) and that is were the issue is..
Last edit: 13 years 10 months ago by Cerberus.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 10 months ago #35 by mlacunza
Yes you are rigth! I just change the prefix for the new kunena_ and xmap work fine again.

Thanks!
Mario

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 10 months ago - 13 years 10 months ago #36 by Cerberus
your welcome :)

For others to benefit from this i have made this mod for you so you can just download the package here

Xmap extention for Joomla 1.5 and Kunena 1.6: Download (KED)

all credit and support for this extention go to: Vergas
Last edit: 13 years 10 months ago by Cerberus.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 9 months ago #37 by lrdeepak
Hi,
I am geting following error can any one help me with this

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/labdefam/public_html/labde/administrator/components/com_xmap/extensions/com_kunena.php on line 103

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/labdefam/public_html/labde/administrator/components/com_xmap/extensions/com_kunena.php on line 131

website address: www.labdefamily.com

Thank you

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 9 months ago #38 by darksoul

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 9 months ago #39 by roland76
Tried this one from here: joomla.vargas.co.cr/en/forum?view=topic&...f9a5084d15c820#p6108

But it don't works (some failures). Have someone a working one?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 9 months ago #40 by roland76
So, I modiefied an older one...

The attached one should work.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.529 seconds