×
Blue Eagle 5 v1.6.2 has been Released for Kunena 5.2 (20 Jan 2021)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena template Blue Eagle 5 v1.6.2 which is now available for download. This version addresses most of the issues that were discovered in development.

REQUIREMENTS
Blue Eagle 1.6.x requires Kunena 5.2.x to work with

× This is not a support forum for AlphaUserPoints or its related products. For AlphaUserPoints support you should visit AlphaPlug .

The information given in this category is intended to guide users who want to use AlphaUserPoints with Kunena and, mostly, was written by Kunena users. The information here is not necessarily accurate, up-to-date nor is it intended to replace the support given by the developers of AlphaUserPoints.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Important K 3.0.4: AlphaUserPoints integration plugin problems

More
7 years 3 weeks ago - 7 years 3 weeks ago #1 by bernard92000
The alphauserpoint (1.9.3) points are always equal to 0 (into the forum) since Kunena 3.0.4 (ok for Kunena 3.0.3).

For getUserMedals()’ event’. I checked and the function from the plugin is called but the return is always equal to null into the view.html.php file (see below).
Into the file /components/com_kunena/views/topic/view.html.php
line 568: $this->usermedals = $activityIntegration->getUserMedals ( $this->profile->userid );
This always return null.

Same for line 567: $this->userpoints = $activityIntegration->getUserPoints ( $this->profile->userid );
Last edit: 7 years 3 weeks ago by bernard92000.
The following user(s) said Thank You: xristo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago - 7 years 2 weeks ago #2 by Artaxerxes
Since Kunena 3.0.4 the links from Alpha User Points Modules to Kunena Forum-Profiles are not working too.

It's a 404 error: Kunena view 'fbprofile' not found

Please make a fix for this :)
Last edit: 7 years 2 weeks ago by Artaxerxes.
The following user(s) said Thank You: xristo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #3 by xillibit
Hello,

You need to have an menu item pointing to AUP profile else when you click on user in kunena you will have a fatal error because it doesn't found the itemid.

I will investigate to found the issue with points equal to 0.

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago - 6 years 10 months ago #4 by bernard92000
Hello,

note: for kunena 3.0.3 (& before) there is no need to have a menu item pointing to AUP profile to have the ‘Points: 0’(or another point count) displayed near the post.

For Kunena 3.0.4 and 3.0.5 it’s not working any more (no point count displayed under the avatar). Re-tested with the new Kunena 3.0.5 & J! 2.5.19 with and without menu item pointing to AUP profile => nothing displayed :-( .
Last edit: 6 years 10 months ago by bernard92000.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #5 by xillibit
Hello,

There is an issue in Kunena, apply this change to make it working : github.com/Kunena/Kunena-Forum/pull/2508/files

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.086 seconds