Kunena 6.3.2 released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.3.2 [K 6.3.2] in stable which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.4.x/5.0.x/5.1.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.2 / K 6.3 and issues discovered during the last development stages of K 6.3
Note: Please go to the Kunena Dashboard after an upgrade so that the Kunena database tables are also updated.

Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Question [Resolved] Kunena Discuss 17.2 (J! 2.5.0)

More
12 years 4 months ago - 12 years 4 months ago #1 by J.O.Y
Hello all,

I have just installed Kunena Discuss 1.7.2 on Joomla 2.5 and it didn't work. I created new article in the defined article category, the discussion box appears under article but it didn't create new topic in Kunena forum.

In the plug in, I keep the default setting except:
Category Mapping: 90,6;91,29


Here is the report configuration setting:

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 120 seconds | Max execution memory: 128M | Max file upload: 30M

Kunena menu details:
Warning: Spoiler!

Joomla default template details : beez_20 | author: Angie Radtke | version: 2.5.0 | creationdate: 25 November 2009

Kunena default template details : Blue Eagle (default) | author: Kunena Team | version: 1.7.2 | creationdate: 2012-01-31

Kunena version detailled: Installed version: 1.7.2 | Build: 5215 | Version name: Omega | Kunena detailled configuration:

Warning: Spoiler!

Third-party components: CommunityBuilder 1.7.1 | UddeIm 2.6

Third-party SEF components: sh404sef: The file doesn't exist sh404sef.xml !

Plugins: System - Mootools Upgrade: Disabled | System - Mootools12: Disabled | Kunena Discuss 1.7.2

Modules: Kunena Latest 1.7.2 | Kunena Stats 1.7.2 | Kunena Login 1.7.2 | Kunena Search 1.7.2

Last edit: 12 years 4 months ago by J.O.Y.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 4 months ago #2 by J.O.Y
Hello,

I manage to solve my problem, just change the setting in the plugin. It's was first reply => the topic only create if there is an reply in the article.

Thanks,
Giang Anh

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.493 seconds