×
Kunena 5.1.18 Released (30 Jun 2020)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.18 [K 5.1.18] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.

× Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Question factory.php on line 27 Fatal error @ install

More
9 years 6 months ago - 9 years 6 months ago #1 by ente1
Hello

i have joomla 1.5.22 + kunena 1.5.13
i uninstalled the old kunena and installed the last kunena 1.6.2

but i become after the install process this message

Warning: require_once(/home/www/web426/html/j15/components/com_kunena/lib/kunena.config.class.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/www/web426/html/j15/administrator/components/com_kunena/libraries/factory.php on line 27 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/www/web426/html/j15/components/com_kunena/lib/kunena.config.class.php' (include_path='.') in /home/www/web426/html/j15/administrator/components/com_kunena/libraries/factory.php on line 27


the complete frontend is the blank
the menu of kunena is in backend.if i click on it ,i come to the last step of install.
if i click next step come the message below
Last edit: 9 years 6 months ago by ente1.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 6 months ago #2 by xillibit
Hello,

Check if the following file is present : j15/components/com_kunena/lib/kunena.config.class.php
if it's not present copy it from kunena package

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 6 months ago - 9 years 6 months ago #3 by ente1
oh i find the mistake.
but why ?????

i had in the com_kunena folder, a folder "com_kunena_site"

moved the files in the com_kunena folder and it run


run in the backend.
but frontend is blank

plattenspiel.de
Last edit: 9 years 6 months ago by ente1.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 6 months ago #4 by xillibit
Never seen something like that :ohmy:

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.087 seconds