Kunena 6.3.2 released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.3.2 [K 6.3.2] in stable which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.4.x/5.0.x/5.1.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.2 / K 6.3 and issues discovered during the last development stages of K 6.3
Note: Please go to the Kunena Dashboard after an upgrade so that the Kunena database tables are also updated.

Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Question Error after instal

More
12 years 7 months ago #1 by semco
Error after instal was created by semco
I have error after install
500 Internal Server Error

Fatal Error was detected!

Fatal Error: Class 'KunenaParser' not found in components/com_kunena/template/default/threads/flat.php on line 96

The error was detected in the Kunena Component.
need help

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago - 12 years 7 months ago #2 by sozzled
Replied by sozzled on topic Re: Error after instal
G'day, semco, and welcome to Kunena.

Is it possible for you to post your configuration report (as requested in the posting guide that appears at the top of this page)?

Sounds like you didn't successfully install Kunena, to me.
Last edit: 12 years 7 months ago by sozzled.
The following user(s) said Thank You: semco

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago - 12 years 7 months ago #3 by semco
Replied by semco on topic Re: Error after install
I re install my website I got another problem
I've installed joomla 1.7.3
and CB community ,Now when I log in with CB login I have access to forum is OK
When I logout from kunena login ,and try to log in back to kunena using kunena login I got problem I think is login to joomla ,not to CB login

www.artcon.ca/propertysolutions/
This message contains confidential information

Thanks
Last edit: 12 years 7 months ago by sozzled.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago #4 by sozzled
Replied by sozzled on topic Re: Error after instal
Let's keep to one problem at a time, shall we? Is it possible for you to post your configuration report (as requested in the posting guide that appears at the top of this page)?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago #5 by Matias
Replied by Matias on topic Re: Error after instal
Clean install? Try to uninstall and install again.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago #6 by semco
Replied by semco on topic Re: Error after instal
Thanks I disabled ,works good now

All the best

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.412 seconds