×
Blue Eagle 5 v1.5.3 has been Released (31 Mar 2020)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena template Blue Eagle 5 v1.5.3 which is now available for download. This version addresses most of the issues that were discovered in development.

× Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Question Quick Reply and Forum Tools not working

More
9 years 8 months ago #1 by Balázs
I got the same error that NicholasJohn16 did with version 1.5. Neither Forum tools, nor quick reply works. I've tried to turn off the plugins one by one to see if one doesn't work with the other, but I didn't get smarter. More info: there's a Jomsocial(1.8.8) and a Gavick (Partyfreak 2.0.1) template installed, too.

Any idea?

Best regards.

Balázs

J! 1.5.20
Kunena 1.6 RC2
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 8 months ago #2 by Cerberus
try default templates...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 8 months ago #3 by Balázs
Neither works with the default kunena template.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 8 months ago - 9 years 8 months ago #4 by Cerberus
default KUNENA template AND default JOOMLA template aswell
Last edit: 9 years 8 months ago by Cerberus.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 8 months ago #5 by xillibit
Hello,

Please report config settings, but it seems that you have disabled the mootools plugin.

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 8 months ago #6 by Balázs
This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 60 seconds | Max execution memory: 64M | Max file upload: 100M

Kunena version detailled: Installed version: 1.6.0-RC2 | Build: 3373 | Version name: Jadili | Kunena detailled configuration:

Warning: Spoiler!

Third-party components: AlphaUserPoints: Disabled or not installed | CommunityBuilder: Disabled or not installed | Jomsocial: Enabled (Version : 1.8.7) | UddeIm: Disabled or not installed

Plugins: System - Mootools12: Disabled | System - Mootools Upgrade: Disabled | JFirePHP: Disabled or not installed | Kunena Discuss: Disabled or not installed | Kunena Search: Disabled or not installed | My Kunena Forum Menu: Disabled or not installed

Modules: Kunena Latest: Enabled (Version : 1.6.0-RC2) | Kunena Stats: Disabled or not installed | Kunena Login: Disabled or not installed

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 8 months ago - 9 years 8 months ago #7 by Balázs
The interesting thig is, that I don't know why Plugins:: System - Mootools12: is Disabled.
But as I searched the forum I found an advice to install Mootools 1.2 plugin separately and turn off the update.
If I do that, it works with Joomla's default template.
Last edit: 9 years 8 months ago by Balázs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.089 seconds