×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (Yesterday)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Solved [Resolved] Internet Explorer limitation: too many CSS files causes category icons disappear!

More
8 years 4 months ago #1 by sissan38
Hello,

I have an issue on Internet Explorer on my website.

When we go on the Index of the forum page, the folder image which show if there are new posts or not are not shown.
All works fine on FF and Chrome.

I have seen this issue but as I don't use IE ... no problem ... but now a user is telling that he have the issue too. So, now it's a problem :(




Anyone can help me please ?

Thanks in advance for your replis,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #2 by Matias
Do you have the same issue in kunena.org?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #3 by sissan38
No, i have not the issue here.

I don't understand why.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #4 by sissan38
I don't know if this can help you :

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Missing | PHP environment: Max execution time: 50000 seconds | Max execution memory: 90M | Max file upload: 40M

Kunena menu details:
Warning: Spoiler!

Joomla default template details : blackwidows04 | author: | version: 1.0 | creationdate: 2012-05-07

Kunena default template details : Blue Eagle (default) | author: Kunena Team | version: 1.7.2 | creationdate: 2012-01-31

Kunena version detailled: Installed version: 1.7.2 | Build: 5215 | Version name: Omega | Kunena detailled configuration:

Warning: Spoiler!

Third-party components: CommunityBuilder 1.8 | UddeIm 2.6

Third-party SEF components: None

Plugins: System - Mootools Upgrade: Disabled | System - Mootools12: Disabled

Modules: None

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #5 by sissan38
Looking on the source code, on this website, the stylesheet of kunena are declared on the source whereas on my website the css are not declared on the html

Nevertheless the Kunena template is well display. Just issues with all image because it's as it don't know where is the source folder of the css files and don't find after that the image because of a related url on the css ...

But no idea on how solve this issue. Anyone have an idea ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #6 by sozzled
This may or may not be relevant: see Search Engine Optimisation (SEO) . You cannot use Joomla! SEF rewrite without a valid .htaccess file. Also suggest you upgrade immediately to J! 2.5.4

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #7 by sissan38
I have updated Joomla to the 2.5.4 version and added the .htaccess file ... and i have always the same issue :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #8 by sissan38
Looking at all the solutions I have try to desactivate displayed module ... and it looks like it's the Calendar module of AllEvents which is the root cause of the issue.

Thanks for your help

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #9 by sissan38
In case others person have the same issue in the past, it's not AllEvents the issue but a limitation on Internet Explorer.
IE is not able to load more than 31 CSS files.
It appear that I am on the IE limit !!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #10 by 810

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.128 seconds