×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (24 Sep 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× Posting guide:

For a quick response, please give us as much information that helps us to understand the problem.
Please read first What information should I include when I ask for help (including how to post my configuration report)?
This category is for:
  • Kunena 1.7 product-related issues only; and
  • when your Kunena forum does not work.
Do not use this category:
  • to request adding to or removing from the standard features of Kunena;
  • if your question is of a commonly asked "how to" nature;
  • if you are not using the latest stable release of Kunena; or
  • ▪ general Joomla or website adminstration matters
General hints: How To Ask Questions The Smart Way .
Please read the guides posted as sticky topics in this category.
Also refer to the FAQs menu tab above for frequently asked questions.

Note: Support for, and all questions relating to, K 1.7 will cease on 31 August 2012. Our advice is, if you are having problems with K 1.7, to upgrade to K 2.x as soon as practicable,

Question issue while replying...

More
8 years 1 month ago #1 by chetanmadaan
Hi -

most of our users get a 500 error sometimes while posting a reply to one of topics.

Our whole site is in SSL.

Here is one of the bits from the error log.
[Sun Jul 29 10:02:30 2012] [error] [client 71.175.27.xx] File does not exist: /var/www/vhosts/web.com/images/profile/thumb/user_87., referer: https://web.com/index.php/forum/7-contributor-web-web/971-paid-discussion-web-ball-gazing-what-will-web-to-web-costs/post?do=reply

Any tips..FYI!

We had a developer do some customization for us and aren't in a state of migration to 2.0 at the movement.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #2 by chetanmadaan
anyone?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #3 by Jiminimonka
Replied by Jiminimonka on topic issue while replying...
Please post your configuration report, that might help us see what the issue might be and if it is even related to Kunena.

Please read the FAQ.
Only one question per topic.
Search before you ask a question.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.114 seconds